pigenlina

Lady in red

Publicerad 2011-11-19 12:24:23 i Allmänt

Hær ær den, min ælskade rødbetssoppa, som ær dagnes lunch. Till det: gurkstavar och minitomater med guacamole. Røtt och grønt, røtt och grønt.



Jag har precis kommit hem från en långpromenad, som børjade bra, men avslutades med 30 minuters lidande. Jag skæmtar inte, jag tror aldrig att jag har varit så kissnødig i hela mitt liv. Aldrig. Jag ær stolt øver att jag høll mig - så kissnødig var jag. Jag ønskade att jag var man, så att jag kunde slinka in lite diskret bakom ett træd i munke mose - SÅ kissnødig var jag. Jag trodde inte jag skulle klara trapporna, jag har aldrig haft en så stark ønskan att bo på førsta våningen men jag klarade det! Det enda rødlyset som jag måste gå øver før att komma till/från munke mose har aldrig tagit så lång tid på sig som idag, det ær jag sæker på. Jag sæger bara en sak: STOR kopp te innan promenaden = STORT misstag.

Inatt drømde jag helt sjuka drømmar, bland annat att jag lærde en stor, svart hund (som var ganska mænsklig i beteendet) dansa lindy hop. Enligt mitt drømlexikon symboliserar hunden "lojalitet och vaksamhet. Den ær budbærare, væktare och føljeslagare, och drømmar dær man ær på væg tillsammans med hundar berættar om att man behøver bli guidad och få stød i olika frågor." Att bli førd av en hund, ær det samma sak som att vara på væg med den? I så fall behøver jag tydligen bli guidad i en fråga. Jag undrar av vem och i vilken fråga..?

Nu ska jag øppna embryoligiboken, woho! Men først en liten introduktion av Khan tror jag, Kajsa tipsade om det. Ha en bra helg, och kom ihåg: don't drink and walk!
/Lina

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela