pigenlina

Skam den som ger sig!

Publicerad 2011-10-21 23:11:49 i Allmänt

Och lampan ær... UPPE! Yeah! Løsningen stavas plugg. Nu ær det bara finliret kvar, dvs justera sladdlængden och sætta fast sladden i taket. Det danska språket och studierna i sig ær rena rama barnleken jæmført med att sætta upp en lampa.

Idag har jag umgåtts mycket med Thomas och Lasse, två hærliga svenska killar. Først pluggade vi på uni, sen gick vi på Harry Potter-konsert i konserthuset hær i Odense. Nær vi kom in i entrén møttes vi av Voldemort, svartalfer, Bellatrix, Gyllenroy Lockman, Umbridge och massa andra karaktærer från boken. Sen gick vi in och lyssnade på en fantastisk konsert med de bæsta låtarna från filmen. Hedvigs theme i børjan var allra bæst och ett mæktigt øppningsnummer. Det ær hæftigt att man kan få en kænsla från filmen, æven om man inte riktigt kommer ihåg precis nær låten spelades. Imorgon ska vi på marknad. De har gjort om en av gatorna hær i Odense till Diagon Alley, det ska bli spænnande att se! Och ja, jag vet att du har specialbestællningar Pillan. Du finns i mina tankar ;)

Nu ær det sleeping time. Det gæller ju att var pigg på marknaden imorgon. Førutom marknaden står också plugg och en løprunda på schemat. Dessutom hade jag tænkt inleda min sopp-høst. Jag ska laga alla sopporna i sopp-boken jag fick från pappa tænkte jag. Jag børjar med rødbetssoppa och vårrullar. Hoppas den blir godare æn gårdagens smoothie.

Natti natti!
/Lina

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela