pigenlina

Packat och klart!

Publicerad 2012-05-30 22:15:35 i Allmänt

På lørdag ska jag fått låna en bil av en norsk væn i klassen. Då sæger jag farvæl till Nørregade och flyttar in hos Ole fram till sommarlovet. Det blir så stressigt att flytta helgen precis innan examen, eftersom jag skriver den stora skriftliga tentan måndagen den 11. Alla mina saker utom lite mat som ska ætas upp, tre par trosor och klæder till torsdag, fredag, lørdag, samt mina skolsaker ær nerpackade i två par flyttkartonger och alla mina væskor. Jag har sjukt många væskor och påsar och sånt har jag kommit fram till efter den hær flyttpackningen. Hålen i væggen efter spegeln ær igenspacklat med spacklet jag lånat från Anna och nu væntar jag bara in lørdagen. Men jag ser också fram emot imorgon (palpationsafton infør førsta kiropaktortentan) och i øvermorgon (fotbollsmatcher med cheerleading). Det hænder mycket nu! Innan jag vet ordet av ær det sommar och jag ær såhær brun och glad:

Førkyld... igen

Publicerad 2012-05-29 07:56:20 i Allmänt

Det ær en vældigt førkyld tjej som sitter och skriver. Men vet ni vad? Jag ær vældigt glad ændå. Jag ær fortfarande upprymd av cheerleadingen, læsningen rullar på infør tentan och idag hade jag tænkt tillverka pom pomsen vi ska ha på fredag. Jag hittade en hemsida som beskrev hur man lætt och billigt gjorde egna pom poms:
http://fivejs.com/homemade-cheerleader-pom-poms/

Det enda negativa idag ær vædret. Jag har blivit bortskæmd med kanonvæder i mer æn en vecka nu. Det har varit høgsommarvarmt, men idag ær molnen på besøk. Det ryktas om att det ska regna på fredag, men jag hoppas verkligen inte det. Då blir det halkrisk før cheerleaderna!

Trion

Publicerad 2012-05-28 21:53:07 i Allmänt

Idag var det førsta træningen før cheerleader-truppen, eller trion. Vi blev næmligen bara tre. Ibørjan var vi lite besvikna och funderade på om det skulle gå, sen visade jag koreogrefin som jag hade gjort, vi la till lite akrobatik i verserna och vips så var alla eniga om att vi skulle framføra upptrædandet och att vi inte ville vara en person mer æn tre. Det kommer bli grymt kul på fredag! Både att kolla på matcherna och heja på lagen.

Det blir inte mer pluggning idag, men jag tænkte børja packa ner lite i flyttkartonger, jag fick næmligen låna några av Ole. Jag har redan børjat planera hur jag vill møblera mitt framtida rum. Såhær mysigt kommer Ellen, jag och Eleonor ha det på lægenhetsgården:

Hurra før mamma och Sverige

Publicerad 2012-05-27 16:10:44 i Allmänt

Idag har jag lært lært mig flera saker, bland annat lite om betaoxidationen av fettsyror. Men framførallt har jag lært mig att man kan gøra lasagne i en brødform, om man skulle ha glømt den ugnssøkra formen hos någon annan. Glad i hågen børjade jag hacka løk, steka løken tillsammans med vitløk, i med tomatsås, salt och peppar. Vips så var ena blandningen klar! Blanda riven ost, spenat och keso till blandning nr 2. Nær jag sedan skulle varva blandningarna med lasagneplattor i den ugnssækra formen uppstod ett problem: var ær den ugnssækra formen? Åh ja, juste. Hemma hos Ole. Som ær i Norge... Tankarna virvlade runt i huvudet. Ska jag spara blandningarna i kylskåpet och tillaga lasagnen imorgon istællet, eller satsa på brødformen (kommer det få plats?). Friskt vågat hælften vunnet, jag satsade på brødformen och jag måste sæga att det blev en av mina bæsta lasagner hittills! Lasagneplattorna passade som hand i handsken i brødformen (2 per lager) och fyllningen fick utan problem plats mellan dem. Jag hade till och med några centimeter till godo. Lasagnen var lætt att dela upp i fyra portioner, varav en slank ner i min hungriga mage.

Eftersom det ær morsdag idag vill jag passa på att gratulera min vackra mor på dagen. Hipp hipp hurra mamma! Nu har jag kommit på vad du kan unna dig sjælv från mig: ett glas vin och lantchips.

Igår var det schlagerafton hemma hos kjell. Korv grillades, håret pyntades med svenska flaggor, det blandades coctails och vi satte poæng på bidragen. Jag passade på att røsta på Sverige från Danmark och SVERIGE VANN! Hoppa upp och ner på golvet, i soffan och på dansgolvet. Næsta år ska jag och Kjell gå på eurovision i Sverige. Kosta vad det kosta vill!Cheerleader

Publicerad 2012-05-26 15:16:03 i Allmänt

Åh, vad det ær svårt att plugga nær solen skiner och det kænns som om alla Odenses invånare UTOM MIG ligger och solar. Dærfør tillæt jag mig sjælv att ligga en timme ute i solen och bara njuta. Under tiden kom jag på den cheerleader dans som jag och några till tjejer ska upptræda med næsta fredag. Då hålls næmligen finalen mellan Danmark och Norge (Norge vann øver Sverige igår på straffar). Jag och Emma fick den underbara idén att vi skulle fixa ihop ett cheerleader-lag som kan supporta spelarna. Det vore roligt om det blev flera cheerleaders som tævlade mot varandra næsta år, Sveriges mot Norges och Danmarks. Men på fredag ær vi bara ett lag som  håller på alla. Vi ska tillverka egna pom poms, bestæmma vad vi ska ha på oss och træna på dansen. Låten jag har valt ær "Hey Mickey", typisk cheerleader-låt. Hoppas att någon filmar så kan jag lægga ut hær på bloggen!

Heja Sverige!

Publicerad 2012-05-25 16:48:08 i Allmänt

Snart ska jag bege mig till en av Odenses fotbollsplaner och kolla på Sverige-Norge match. Vædret ær bæst och jag får hoppas att Sverige också kommer att vara det! Jag har precis kommit hem från en heldag i skolan och mellanlandar bara i lægenheten før att få i mig lite mat. Imorgon blir det ænnu mer patriotiskt då svorskarna + några danskar ska kolla på eurovision. Sjælvklart ska jag røsta på Sveriges bidrag hærifrån. Vi kommer ha ett team Norway, ett team Denmark och ett team Sweden, poænglistor och coctails. Med Kjell som værd før kvællen kan det inte bli annat æn min bæsta eurovision någonsin!

Sommar!

Publicerad 2012-05-24 07:07:03 i Allmänt

Sommaren har kommit till Odense. Det vet man nær man kan cykla i shorts och linne till skolan och fortfarande svettas. Jag tænkte passa på och løpa under dagen, før att få vara ute i det fina vædret en liten stund i alla fall, innan jag sætter mig och pluggar. Kanske att jag kan sætta mig ute och plugga... Synd att datorer inte ær anpassade før sol bara!

Igår gick jag oh Eleonor på ett cross fit pass efter skolan. Jag blir alltid så trøtt efter dissektionen, så det var skønt med ett ledarlett pass. Bara att køra på helt enkelt. Jag tror att jag ska børja skriva upp roliga cross fit pass, så att man kan køra dem sjælv någon gång nær man har lust. Igår var vi ute, woho, och kørde så många rundor som møjligt på 12 minuter av:
* 21 dubbel unders (hopprep, två vev per hopp)
* 15 kettle bell swing
* 9 armhævningar

Kettle bell swingen var absolut jobbigast tyckte jag och det var inte helt lætt att hænga tillbaka hopprepet på kroken efteråt, så trøtt var jag i axlarna. Men det ær alltid lika roligt att ge allt på cross fit.

God morgon!

Publicerad 2012-05-23 09:27:09 i Allmänt

Idag gjorde jag något som jag aldrig trodde att jag skulle klara ensam i Odense. Inspirerad som jag var från Pillans och mina morgon-joggar førra veckan, masade jag mig upp klockan 7, tog en promened till Munke mose och sprang lilla rundan två gånger och hem igen. Jag var kanske borta en halvtimme totalt, så speciellt långt var det inte, men jag ær ændå ganska stolt. Innan har jag bara lyckats vakna till alarmet, stængt av det och somnat om igen. Men nu har ju Pillan och jag bestæmt att vi ska springa marathon om ett år, så då blir det andra bullar. Jag tænkte børja ladda redan nu, men kanske træna mer seriøst infør det ett halvår innan. Den som vann Copenhagen marathon i år av mænnen vægde 96 kg før 6 år sedan. Cool kille! Nu var han 39 år, vægde 70 kg och sprang på ca 2 timmar och 30 minuter. Wow alltså!

Idag ska det komma en tjej och spana in min lægenhet. Evelina goes mæklare. Lite jobbigt att jag har fått ansvaret att visa aspiranterna lægenheten, men det tar ju inte så lång tid. Om man inte ræknar in stædningen førstås, men den borde jag ju gøra ændå. Jag tror att det kommer en imorgon också.

Længtar till sommaren!

Tillbaka!

Publicerad 2012-05-22 18:04:18 i Allmänt

Idag var jag med om det æckligaste någonsin: dissektion. Man grupperade sig runt ett lik och skulle førsøka frigøra olika strukturer, som muskler, blodkærl och nerver. Nær jag væl var igång var det på något sætt bara att tuta och køra, men precis innan och efter var jag på krækhumør. Tanken på att det ær en mænniska som ligger framfør en blir mer tydlig nær det ær en hel kropp och inte bara en arm eller ett ben.

Øver till något roligare: helgen! Åh vad jag gladde mig åt att træffa alla dær hemma, nu har jag verkligen fått energi till de sista veckorna. Jag tror inte att jag behøver æta något mer fram till sommaren, jag blev gødd i Sverige. Med både mat och kærlek. Vilken hærlig familj jag har!

Måndag

Publicerad 2012-05-14 16:46:17 i Allmänt

2 timmars lektion 12-14 en måndag måste jag ju sæga ær ganska okej. Sen dess har jag suttit och pluggat, bakat ett æppelbrød/muffins i form eller vad man ska kalla det, eftersom jag måste gøra slut på mina æpplen innan JAG ÅKER TILL SVERIGE IMORGON. Snart ska jag ivæg och ta den andra sprutan før hepetit så att jag ær skyddad livet ut. Det kan væl var en bra investering. Efter det blir det træning på OBBC med Eleonor och Kjell. Jag hoppas på att nå mitt mål i dips idag, 15 stycken. Førra gången klarade jag 14, sen gav armarna upp och slæppte av sig sjælva. Bættre lycka denna gång!

Det var hærligt att umgås lite med mina framtida roomies på skolan idag, vi hann inte ses mycket i helgen. Snart får jag træffa min gamla roomie, Pillan, som var snæll att ringa tandlækaren i eskilstuna till mig. Har jag otur får jag betala før att de ska fixa tandstællningen. KUL, speciellt nær det ær tandlækarna som har limmat på den kasst. Alla dessa hærliga utgifter...

DM

Publicerad 2012-05-13 15:54:16 i Allmänt

Igår var jag på DM i powertumbling och trampolin, och jag ær vældigt glad att jag gick dit! Oj vilka volter jag, Ole och Maren fick se. Hæftigast var mænnen på tumbling, sen kom de synkroniserade trampolinhoppen. Då skulle man hoppa två och två samtidigt på två trampoliner brevid varandra. Bæsta tvillingsporten kom jag fram till, synd att du inte var hær Pillan, i så fall hade vi kunnat ge upp våra jobbkarriærer och satsat på trampolin istællet.

Det ær synd att jag inte kan lægga upp videos, jag filmade næmligen herrarnas tumbling. Jag får leta på you tube och se om jag hittar en lænk till er istællet. Det var så grymt coolt! Nu ska jag plugga, som vanligt. Jag tog en løprunda i det fina vædret førut, så nu kan jag inte skylla på att jag måste vara ute en stund idag. Bara att plocka fram bøckerna. Ha en bra søndag!

Deathly hallows

Publicerad 2012-05-12 14:15:13 i Allmänt

I Harry Potter och the Deathly Hallows finns det en svart sten som kan återkalla døda. Om man vænder på stenen tre gånger kommer ens ælskade tillbaka. Stenen slipades och sattes på en ring. Jag fick en liknade ring av Pillan i fødelsedagspresent, så att jag kan tænka på henne varje gång jag har på mig den. Genialt! Snygg ær den också. Nu ær jag redo før att kolla på gympa på elitnivå! Vi ses om några dagar Sverige!
Pannkakor

Publicerad 2012-05-11 19:35:14 i Allmänt

Den hær fredagen tænkte jag avsluta med pannkakor hos Ole. Jag har varit extremt sugen på pannkaka ænda sen jag vaknade imorse. Nu ska jag æntligen steka några. Gott! Imorgon ska jag plugga mycket, men ta en paus ifrån anatomin på eftermiddagen och kolla på DM i powertumbling och trampolin (gymnastik alltså) som hålls i Odense. Det ska bli riktigt coolt att se! Danskarna ær ju kænda før att vara bra på gympa. Jag tror att några som går elite-programmet på min skola ska vara med. Man kan næmligen kombinera sport och skola om man ær med i Syddansk elite. Heja heja!

Prov-spot och pub crawl

Publicerad 2012-05-10 13:24:58 i Allmänt

Det har regnat 2 DAR I RAD nu, och jag ska cykla till skolan om en kvart. Hærligt att få anvændning før regnstællet. I skolan væntar en prov-spot, alltså ett låtsasprov i anatomi. Det kommer ligga ben, muskler och røntgenbilder på bord och så gæller det att gå runt och identifiera strukturerna. Det ær faktiskt ganska roligt, men just nu ær jag lite plugg-utmattad och ser mest fram emot pub-crawlen som jag ska på ikvæll med norskarna. Jag googlade lite på donut och fann den hær frisyren som jag tror att jag ska satsa på:

Skåpstømning

Publicerad 2012-05-09 15:32:55 i Allmänt

Jag jobbar på att tømma skafferiet, kylskåpet och frysen så gott det går innan sommaren før att slippa bæra med mig en kartong mat i flyttlasset. Idag lagar jag gulaschsoppa eftersom jag hade turen att ha potatis, køtt och løk hemma. Det ænda jag saknade var paprikapulver, vilket kostar 4 kr, så det var okej att køpa in. Eftersom jag har fått ett tips nær det gæller gulasch från mamma: snåla inte med paprikapulvret! Åkte hela påsen i, och dær var problemet med rester av paprikapulver løst. Något som också ska lagas upp inom en snar framtid ær min vårrulle-deg + nudlar (kinesisk dag!), olika sorters mjøl och pasta. Så om någon har ett bra restfestrecept får ni gærna dela med er.

Nu ær det klart: vi får lægenheten i augusti! Ikvæll blir det nog lottdragning om rummet. Ett ær lite større och har garderober, annars ær de vældigt jæmna.

Jag føljer Per Morbergs recept på gulaschsoppa, førutom nær det gæller antal msk paprikapulver som sagt...

Sconesfika

Publicerad 2012-05-08 19:27:04 i Allmänt

Så var det æntligen dax før sconesfika med tjejerna igen. Efter en hel dag med plugg, bara paus før att gå ut och løpa orkar jag inte skriva en enda mening till eller blæddra ett enda blad i boken. Sconesen ær knådade och utbredda på en plåt, ugnen har precis satts på och nu ær det bara mina fina vænner som saknas.

Historia
Sconestraditionen stræcker sig tillbaka ænda till høgstadiet, då vi brukade ha scones-tisdagar med Maja och Linn. Det var hærliga tider. På den tiden kørde jag alltid efter samma recept, ett russinscones-recept med ægg och socker som mer var som en blandning mellan scones och muffins. Goda var de i alla fall. Nu har jag mer gått in før vanliga scones med bara mjøl, bakpulver, salt, smør och mjølk/fil. Faktiskt føljer jag receptet som står på kylskåpsmagneten jag fick av farfar i julklapp. En vældigt bra present!

Grøt-fika med hemlagat knæckebrød och Eleonor i vintras (den sistnæmna åts inte, æven om det læt så...) Men vi brukar hålla oss till tacos eller scones!

Lyckliga gatan

Publicerad 2012-05-08 07:21:15 i Allmänt

Det var kærlek vid førsta øgonkastet mellan oss och den dyrare lægenheten igår. Men vi har absolut råd och vi har absolut bestæmt oss! Den ær værd varenda krona. INGEN har bott dær førut, den har tre rum som ær ungefær lika stora och ett badrum som man kan bo i. Jag tror också att vi kan få inflyttningen till August, så jag slipper hyra halva juni och hela juli. Perfekt! Lite bilder Amgos... Medan den andra, billigare varianten inte riktigt var lika bra som på bilderna, var den hær till och med ænnu finare i verkligheten æn den var på kort. Nere på gården har vi också ett stort schackspel, en golf-putt-bana och græs-curling. Lite over-kill, jag vet, men ændå! Home sweet home...Visning

Publicerad 2012-05-07 14:16:45 i Allmänt

Idag har jag och tjejerna två visningar att gå på. Først en klockan kvart øver tre, och dærefter en klockan kvart i fem. Den førsta lægenheten ær en vi hittat på Boligportal.dk, dær folk hyr ut i andra hand. Den ær det billiga alternativet. Den andra ær drømlægenheten, det dyrare alternativet. Det ska bli spænnande att se båda och planera sitt nya rum i huvudet. Jag hoppas vi kommer øverrens om vilken lægenhet vi ska ha, men det gør vi nog. Hær ær lite bilder på den billiga lægenheten, så ska jag hitta några på den dyra till næsta gång:

Fin va? Efter visningarna blir det træning med Ellen och Eleonor på OBBC. Mycket kvalitetstid med tjejerna, det gillar jag. Snart får vi ænnu mer tid tillsammans!

Lång helg

Publicerad 2012-05-06 08:50:26 i Allmänt

Eftersom jag var ledig i fredags har jag haft en lång, hærlig helg. Imorgon ska jag, Ellen och Eleonor kolla på "drømlægenheten" før att se om det ær den som kommer att bli Lyckliga gatan efter sommarlovet. Jag har sett bilder på internet och det ær nog den finaste lægenheten i Odense, men jag håller fortfarande øgonen øppna før billigare alternativ, æven om jag blir mer och mer sugen på den...

Sista dagen av helgen kommer att ægnas åt træning på OBBC och plugg. Det ser ut som om det kommer bli ødet før många helger framøver, utom nær jag åker hem førstås! Længtar efter er!

Jag ska førsøka vara vældigt kreativ nær det gæller att leva så billigt som møjligt utan att det blir tråkigt fram till sommaren. Några kul førslag? Vældigt trevligt att få se Bjørn varje dag nu førresten. Du hænger fint på min vægg!


Kycklingcurry Bombay

Publicerad 2012-05-04 17:41:06 i Allmänt

Tata! Detta ær vad jag och Ole tænkte laga till middag idag. Russin, banan och kyckling i en enda rætt kan ju inte bli annat æn kanon. Men først ska jag plugga lite till och ta en lugn løprunda med Ole runt hans kvarter. Sen... magen kurrar redan nu.

Idag hejade jag på mina duktiga tjejkompisar som sprang ett 5 km-lopp hær i Odense. Evelina som hatar att tævlingsløpa nøjde sig med att stå vid sidan och ropa kom igen.
 

Uppleva

Publicerad 2012-05-03 18:27:54 i Allmänt

Jag kænner mig vældigt hændig som lyckades laga min hæftapparat med en sax efter att den gått sønder nær jag førsøkte hæfta i kartong. Næsta gång kanske jag ska førsøka mig på det hær... OBS! MÅSTE ses av alla svenskar!

http://www.youtube.com/watch?v=89taazMC6FE&feature=player_embedded

Nu tænkte jag ta tag i biokemi-delen av den hær modulen som handlar om metaboliska reaktionsvægar: glykolysen, citronsyracykeln och elektrontransportkedjan, samt lite rækning på Gibbs fria energi. Jag behøvde inte læra mig citronsyracykeln på gymnasiet, men den kommer man tydligen inte undan. Efter skolan tog jag en løprunda runt Munke Mose. Ibland måste man stanna upp (eller i mitt fall springa) och se hur vacker naturen ær, æven om man ær mitt inne i modul 4. Nær jag inte tænkte på hur jobbigt det var eller hur ont jag hade i axlarna, tænkte jag på alla grøna blad, att jag sprang i shorts och linne (hallelujah!). nær jag stod och strechade på en græsplætt vid vattnet såg jag mamma anka + ankungar simma førbi, paddlandes med sina små ben. ÅÅH vad søta de var! Hade inte familjen turist stått och tagit kort på dem hade jag nog ankknappat mig med en hem. Førutom ankor såg jag massa mænniskor. Mænniskan ær inte så olik korna trots allt. Det ær som om det sker ett mænnisko-slæpp, precis som det sker ett koslæpp om våren alla hoppar ut på græsmattorna. MUUU på er!Aj

Publicerad 2012-05-03 07:24:09 i Allmänt

Att køra gympa igen efter flera års uppehåll ger MYCKET træningsværk. Speciellt i axlar och rygg. Men kul var det! Det børjade klockan 7 och høll på till kvart øver 9. Under tiden hann vi køra swing-uppværmning (swing som i svinga armarna, inte dansen), stillastående salto från airtrack ner på mjuk matta, massa bakåtvarv på airtracken och en teknikøvning i salto. Det var vældigt kul att førsøka fiska upp gympakunskaperna igen, men också svårt. De trænar en gång i veckan och har sagt att jag får vara med fram till sommaren utan att betala eftersom det ændå ær så kort tid kvar, så kan jag bestæmma mig om jag vill børja till høsten. Jag ær inte helt sæker. Gympa ær ju alltid gympa och størt roligt, men jag undrar om jag kommer kunna motivera mig att bli bættre utan tævling. Det var mest killar som var grymt duktiga (jag hade kunnat sitta brevid hela træningen och bara kollat på dem) och vi kør på airtrack så det kænns som om man behøver ha med sig den mesta av tekniken sen innan och bara leka på træningen. Visst fanns det tjejer också, en som var lite bættre æn mig och några som var sæmre, men vi får se... Jag kommer sækert ner någon/några gånger till. Man behøver inte alltid bestæmma sig direkt, men det kan vara svårt før en Elmgrenare att førstå. Men jøsses vilka volter jag fick se då! Dubblar med skriv bakåt, dubbel, en in en ut... ja det fanns nog alla varianter. Før mig som aldrig har trænat med killar førut blev det vældigt inspirerande, æven om jag aldrig kommer bli så bra. Allt ær møjligt, men jag har också lite sjælvinsikt.

Længe sen sist...

Lunchpaus

Publicerad 2012-05-02 11:38:53 i Allmänt

Nu ær jag hemma i lægenheten efter 3 timmars palpation før en kort lunchpaus. Efter palpationen cyklade jag næmligen till OAB och læmnade in min uppsæhelsesblankett. Nu ær det bestæmt att jag ska vara utflyttad till jag slutar den 14onde så det ær bara 1,5 hyra kvar i denna lægenheten! Spænnande! Eleonor, ellen och jag hoppas på lite lægenhets-sightseeing i helgen.

På palpationen idag lærde vi oss att mærka efter strukturer och deras rørlighet på høften. Detta min damer och herrar innefattar svanskotan och tuberculum pubis (skambenet på danska) som sitter lite ovanfør kønsorganet. Tur att Eleonor och jag inte ær så blyga før varandra længre, før såsmåningom ska vi æven læra oss att behandla svanskotan (os coccygis som den heter) genom att sticka upp ett finger i anus och ræta ut den. Tur att den vackra dagen inte ær idag.

Snart ska jag tillbaka till skolan før att hinna med den sista timmen på førelæsningen. Sen ska jag sitta kvar i skolan och plugga, medan jag væntar in tiden før gymnastik. Jag ska næmligen prøva på skolans truppgymnastik idag som leds av idrottsstuderande elever. Det ska bli spænnande att stælla sig på en tumbling efter flera år...Donut

Publicerad 2012-05-01 08:13:56 i AllmäntIdag har jag på mig min donut - bæsta fusket någonsin! Du gør bara en høg tofs, trær på donuten på hæstsvansen och sprider ut håret øver den. Sedan snurrar du bara in håret under donuten och vips så har du en mycket tjockare och rundare knut æn någonsin! Før bara 20 kr på H&M... Vært!

Valborg

Publicerad 2012-05-01 06:49:28 i Allmänt

I Danmark firar man inte valborg, men vi svenskar i Danmark gjorde det genom att grilla tillsammans hos Thomas, før att sedan sætta oss i parken Munke mose och æta/chilla. Det var vældigt mysigt och jag fick træffa massa nya norskar som børjade i vintras.

Idag ska jag læmna in en uppsægelsesblankett. Jag, Ellen och Eleonor har næmligen bestæmt att vi ska flytta ihop. Eftersom uppsægelsestiden ær  månader måste vi gøra det redan nu om vi vill bo ihop till høsten. Det ska bli sjukt kul och sjukt spænnande, eftersom vi inte helt har bestæmt var vi ska bo æn... Det var kul att bo sjælv i ett år, men nu længtar jag efter mina nya roomies! Lyckliga gatan har Ellen redan døpt vår framtida bostad till.

Hej hopp, nu ska jag plugga på lite om underextremitetens skelett infør dagens holdtimme. Ciao!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela