pigenlina

Supervision

Publicerad 2012-12-17 15:26:05 i Allmänt

På onsdag ska vi kiropraktorer genomgå en supervision i thorakalteknik. Det ør ett litet delprov för att visa att vi hänger med. Den stora praktiska examen är ju innan sommaren, men man måste klara supervisionen för att få göra  provet i sommar. Efter det väntar lite födelsedagsfirande med vänner och ungersk mat!
 
Den här helgen har varit riktigt rolig! I I torsdags var det ju julafton, i fredags var jag på julmiddag med hold blå, och i lördags umgicks jag med Ole. Igår söndag var vi ett gäng som prövade på softball shooting. Men det var inga mjuka bollar kan jag lova! Spelet var som paintball, fast utan färg, eller som reklamen sa: no paint just pain. Det var kul, men jag ska aldrig göra det igen. Jag var livrädd hela tiden och det gjorde exakt lika ont som man fruktade innan. Idag har jag flera, runda blåmärken på kroppen. Efter softball shooting besökte Viktor och jag marknaden på rådhustorget, där folk från olika länder sålde crepes, nötter, renpälsar och ostar. Vi köpte en krämig god blåmögelost, pepparkakor och en marmelad och tog med till Kjell som bjöd på glöggkväll. #e advent avslutades med filmen Grinchen, som jag inte fattar att jag har sett innan. En film helt i min smak!

GOD JUL!

Publicerad 2012-12-13 08:27:07 i Allmänt

Idag är det julafton i Odense! Maren och Kajsa har nämligen anordnat sin egen julafton, och bjudit in alla vänner. Det blir ett knytkalas (jag ska ta med janssons) med secret santa och lekar. Jag glädjer mig som ett barn! Imorgon ska jag och Kjell återförenas med hold blå på hold blå´s julefrukost. Såhär såg det ur förra året:

Vera Vertebrae

Publicerad 2012-12-11 14:44:15 i Allmänt

Nu är den här! Min ryggrad :) Den heter Vera Vertebrae och är till höger på bilden. Eleonors heter Christoffer och är till vänster. Nu har också tavlan från mamma kommit upp på väggen! Vi behöver fortfarande några fler tavlor vid sofforna, och ett hörnbord, men med Venus födelse blev det myckey bättre än innan. Nu försvinner inte den vita väggen bort. Nu har marathonräningen satt igång och jag har varit ute och löpt både idag och igår. Hjärnan fryser lite när det är såhär kallt, men man blir å andra sidan väldigt varm i kroppen. Fördelen med att springa på vintern är att det blir så lätt på våren när alla kläder och snön är borta. Ha en bra dag!

Sverige

Publicerad 2012-12-10 20:06:17 i Allmänt

Helgen spenderades i snöiga Sverige i både Uppsala och Stockholm. Jag kom till Uppsala i torsdags, bara en timme försent med tåget, som saknade lokförare i malmö. Väl i Uppsala gick Pillan och jag på hennes tentafest, där vi lurade massa personer. Bland annat satt jag i en av Pillans bästa killkompisars knä i 3 minuter och pratade om tentan utan att han märkte något. Lyckat! Sedan bar det av till Stockholm och farfars 85års kalas. Det var väldigt mysigt och kul, och maten på resturangen han bjöd oss på var supergod! Bäst av allt var nästan frukosten vi ordnade hos farfar dagen efter, med scones, lussebullar och massa sällskap! Alla var där, inklusive Ole och Ediths pojkväns kompis. På lördag kväll bjöd Robban och Anna på lilla julafton hemma hos Robban med paketlek, julmat och trevliga vänner. En kanonhelg helt enkelt! Dessutom hann jag med att träffa Julia, vilket alltid är lika roligt. Jag fick ett brev från henne som jag läste på tåget, så nu är det min tur att svara henne. Vi är nämligen brevvänner :) Imorgon ska jag hämta ut min dryspine! Yes! Den kanske får följa med hem i jul, vem vet. Tack alla för en lyckad helg!!

Myshelg

Publicerad 2012-12-04 19:06:50 i Allmänt

Den här helgen har varit riktigt myig och kul! I fredags firade vi examensresultaten med middag och drog sen vidare till fest hos Sara. Sara är en norsk-svensk tjej ett halvår under mig. Hon är alltid glad och en väldigt härlig tjej! Under middagen blandar hon friskt mellan svenska, norska och danska i äkta Scandinavia-stil. I lördags var det ANSA-julebord, där Maren var toastmaster och Ole spelade trummor. Båda skötte sig exemplariskt! I söndags var det julpyssel hemma hos Kajsa och Maren och igår fyllde Kajsa år. Det firade vi med prinsesstårta på sängen, och sen bjöd Kajsa på ost och vinkväll. Det var helgen i korta drag, men jag tror ni förstår att den var ännu bättre än så! Snart bär det av till Sverige, glädjer mig! Alltid lika kul att träffa familjen :)

Hej December!

Publicerad 2012-12-01 11:13:22 i Allmänt

Igår fick jag reda på att jag klarade modul 5! Yes! Jag är så nöjd med mig själv och min 7a. Nu sitter jag och äter pannkakor till frukost. Själv, eftersom tjejerna är på crossfit-tävling och Ole på genrep med bandet. Men varför inte fira lite på egenhand? Det är mycket att hurra för idag. Mamma fyller år, STORT grattis till dig! Julia fyllde år igår, MASSA grattis till dig också, och jag och Ole firar 11-månaders dag. Det firar vi med en pannkaka till!
 
Ikväll blir det julbord med alla norskar. Jag älskar att umgås med både norskar, danskar och svenskar och håller med Ole om att vi borde bli ett land: Skandinavia.
Mr and Mrs President av Skandinavia?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela