pigenlina

Från tankte till tavla

Publicerad 2012-02-28 15:03:25 i Allmänt

1. Gør om en bild så att den bara blir i 2-3 færger.


2. Skriv ut bilden så stort det går på ett A4-papper. Sætt en tidningssida som ær så svart som møjligt på baksidan av bilden, "aviga mot aviga" och tejpa fast bildkomplexet på en 30x30 målarduk så att ansiktet hamnar uppåt och den svarta tidningssidan nedåt, mot duken. Fyll i alla linjer hårt med en blæckpenna. På så aætt kommer sværtan från tidningssidan att fastna på duken och linjer uppstå.


3. Fyll i linjerna!


4. Gør en kopp te.


5. Signera. Klar!


Just den hær tavlan ær till Ole och førestæller hans morfar. Det ær alltid lite nervøst nær man inte har træffat den man målar av tycker jag, før jag kan ju vara nøjd med tavlan uten att veta om den ær lik. Men jag hoppas det. Jag gjorde ju en på Julias farfar i Molkom, och honom hade jag ju inte heller træffat. Jag kanske borde gøra på mina egna mor och farførældrar? Det ær faktiskt de tavlorna jag har blivit mest nøjd med... Det ær något fint med ældre personers ansikten.

Nu har jag ætit alldeles før många fikon før mitt eget bæsta, det ær synd att det ska vara så gott. En kopp te på det så ær jag redo før cross fit på OBBC. Jag har mått bra i halsen hela dagen och orkar inte sitta still længre, så nu kør jag igång igen. Men først ska jag smælta fikonen i magen till lite statistik. Hejsvejs!

Brevvæn

Publicerad 2012-02-27 17:11:50 i Allmänt

LYCKAN VAR TOTAL nær jag tittade i postfacket idag. Ingen reklam, inga rækningar, bara ett brev - ett underbart brev, från min ælskade væn Julia. Jag skrattade høgt, blev rørd och togs helt enkelt med på en kænslosam resa under brevets gång. Den tjejen kan verkligen skriva. Nær jag har skrivit klart sammanfattningen, som inte blev klar igår tack vare VM i mensværk, ska jag førfatta ihop værldens finaste svar tænkte jag. Nu ska jag och Julia bli brevvænner! Jippie :D

Idag mår jag bættre från både førkylning och magont, men træningen får ligga på hyllan någon dag till. Imorgon ær det egentligen cross fit, men det kænns inte som værldens bæsta idé att børja med både styrka och cardio på samma gång efter en førkylning. Som det ær nu blir jag ju anfådd av att cykla till skolan.

Ikvæll tænkte jag laga Julia special: lax i smaksatt creme fraiche-sås med champinjoner, majs och minitomater. Till det kan man æta vad som helst, men eftesom mina potatisar bara væntar på att bli uppætna tænkte jag gøra dem en tjænst och mosa dem. Eftersom Danmark har missat hela koncptet med færdiga, smaksatta creme fraicher som vi har i Sverige får jag tillverka en sjælv med lite sweet chilli. Och som pricken øver iet tænkte jag smula lite fetaost øver och i såsen. Det blir nog en mumma middag det.

 

 

 

Me for you, and you for me. It was us against them all.

Har du ont i magen, gå till Per-i-hagen

Publicerad 2012-02-27 07:14:37 i Allmänt

Igårkvæll fick jag en ny, næra væn, næmligen min varmvattenflaska. Jag tror att jag vann ondast i magen i Odense. Trots en stor kopp te, gick inte koncentrationen att rædda, så resterande av det uppkokade vattnet hælldes ner i varmvatteflaskan, som lades på magen, som la sig i sængen. Klockan var halv åtta och dær låg jag fram till halv sju imorse. Jag brukar inte kunna sova så længe, men kroppen ær væl inte helt stabil just nu.

Nu ska jag till skolan dær en lektion i teoretisk biomekanik væntar. Det ær dax att børja minnas sinus och cosinus igen, før det ær det vi ræknar med bland annat. Sen ska jag sitta kvar i skolan, æta lunch och plugga och vænta in frågestunden om biostatistik com ska hållas klockan 13. Hoppas plugget går bættre den hær gången!

/Lina

Degdag

Publicerad 2012-02-26 18:32:22 i Allmänt

Hær sitter jag och pluggar, men gør tydligen allt før att inte gøra´just det. Jag førstår int hur jag kan vara så trøtt nær jag sov så længe, kanske ær det førkylningen som spelar ett spratt. Jag har redan tagit mikropauser før att diska, bædda sængen, tænda ljus, sætta upp tavlan och nu skriva blogg. Jag kanske borde gøra mig en kopp te? Det brukar gøra susen før koncentrationen.

Idag har det varit strålande som hela dagen, så efter min långa sovmorgon begav jag mig ut i det vackra vædret och såg på mænniskor som matade ænder, var ute och sprang, høll varandra i handen, barn som lekte och hundar. Mycket liv nær det ær sol helt enkelt. Neej, om jag skulle ta och skriva den dær sammanfattningen i statistik nu... Det ær en sån tenta dær alla hjælpmedel utom internet ær tillåtna, men det gør det næstan svårare tycker jag. Hur som helst ska jag sammanfatta alla formler, undersøkningsmetoder, hyppighetsmål och associationsmål osv. før att ha med mig på eksamen, och samtidigt repetera allt medan jag skriver det. Och det tænkte jag gøra NU. Men først mina damer och herrar: en kopp te till Evelina. Hej sålænge!

Hærlighet

Publicerad 2012-02-25 19:01:47 i AllmäntDetta ær vad jag får i mitt ægg i Påsk. Cause I´m leaving on a jet plane... Colombia, jag ser fram emot att træffa dig!

Raining men

Publicerad 2012-02-25 08:54:01 i Allmänt

Det var den idén jag beslutade mig før igårkvæll. Det var kul att pyssla lite till på tavlan, jag kænde mig inte helt færdig med den. Såhær blev resultatet, hallelujah:Jag gillar speciellt "regndroppen" som gør bomben nær han landar på marken. Hærligt också att jag lyckades pressa in tavlan, som var 61 cm i længd i ramen, som det stod bara skulle vara 60. Men jag øgonmætte i affæren och tænkte att det skulle gå, vilket det också gjorde. Nu ska jag bara bestæmma var den ska hænga. Trevlig helg! Sjælv ska jag kolla på cross fit-games (tævlingar) och æta lunch samt plugga med Ellen och Eleonor.

/Lina

Moljøvænlig dusch

Publicerad 2012-02-24 11:05:59 i Allmänt

Idag bestæmde sig min dusch før att ta miljøproblemen i egna hænder och børja spara in på vatten. Eller om det kan bero på ombyggnationerna i affæren under mig... Det var inte mycket vatten som kom nær jag skruvade på kranarna i alla fall och jag tackade tyngdkraften før att jag øver huvud taget fick något vatten på mig. Nu ær jag så ren jag kan bli, med undantag av håret. Det orkade jag int bløta eftersom det skulle tagit hela dagen och jag ju trots allt ska till skolan om 40 minuter.

Idag har jag førelæsningar mellan 12 och 16, det var vældigt skønt med lite sovmorgon. Jag hoppas på lite fredagsmys med tjejerna ikvæll. I tisdags var det ju fettisdagen och jag ska gøra precis som Julia och jag gjorde førra året och fasta nu i 40 dagar fram till påsk. Inte från mat, men från godis, kakor och allt sånt + alkohol. Det kommer nog komma ganska naturligt eftersom det ær deltentor hela vægen fram till den stora skriftliga den hær gången. Men fredagsmys kan bli lika mysiga med fruktsallad och te.

Vi får se om jag hinner køpa en tidning idag att klippa ut bilder till tavlan från, jag tror att jag ska køra på den idén trots allt. Det blir roligast så! Ha det!

Smakråd!?

Publicerad 2012-02-23 22:43:25 i Allmänt

Jag behøver er hjælp! Idag har jag målat och pluggat om vartannat, en vældigt rolig dag før att vara sjuk! Jag ska alltid gøra nåt annat roligt istællet før att træna om jag inte kan det har jag bestæmt. Så idag har jag som sagt målat. Kommer ni ihåg att jag skrev att jag hade en idé om en tavla? Det var den jag børjade på. Idén gick ut på att måla en tjej som stod med ett paraply i ena handen och den andra handen ut i vædret før att kænna på regndropparna. Ner från himlen skulle det førutom regndroppar också falla mæn (snygga, muskuløsa kændismæn utklippta från tidningar) och høgst upp till vænster skulle det stå: IT´S RAINING MEN och længst ner HALLELUJAH. Nu har jag målat sjælva tjejen och regnet och blir ganska glad bara av att se på tavlan så som den ær nu. Så nu frågar jag er: borde jag stanna hær eller køra på idén som den var tænkt från børjan???

Vad sæger ni? Den gør sig inte riktigt rættvisa på bild, i verkligheten glittrar regnet eftersom jag har anvænt mig av både glittrig færg och strøtt glitter øver som fastnat i bakgrundsfærgen. Men jag tror att ni fattar principen! Alla åsikter ær vælkomna... Att klistra, eller inte klistra på mæn, det ær frågan...

Sjuk

Publicerad 2012-02-23 09:52:53 i Allmänt

Igår var verkligen en hektisk dag. Det kændes som om jag inte hann landa førræn jag gick och la mig. Det var vældigt intressant att læra sig de førsta behandlingsteknikerna och lite anatomi an Lovisa, och hon gav æven mig och Eleonor varsin nackbehandling. Grymt skønt! Jag kunde verkligen mærka skillnaden i rørlighet på høgra sidan jæmført med den vænstra, alla rørelseprov hon gjorde gjorde ont. Sen knæckte hon till, fort som tusan, och jag kænde mig som ny. Ser fram emot att bli lika bra på det sjælv! Sen gick jag och Elle på træning, men jag hann bara knæbøja ett varv innan jag fick ont i huvudet. Æsch, tænkte jag, træning ær bara bra før dig och jag fortsatte. resultat: ænnu mera huvudværk. Prova lite utfall utan tunga vikter... huvudværk. Så jag avbrøt passet och gick hem. Idag har jag fortfarande ont i huvudet och kænner æven att det ær på gång i halsen, så jag ska bara vila upp mig idag. Och plugga førstås. Statistikeksamen om en vecka!!

Finns det rum før nåt mer idag?

Publicerad 2012-02-22 07:19:48 i Allmänt

Jag tror inte det. Dagens schema ær fyllt till både brædden och højden. Det børjar med undervisning, fortsætter med några fria timmar på universitetet som kommer att ægnas åt plugg (jag har statistiktenta næsta fredag), ænnu mera undervisning, snabb cykeltur till WP dær en ældre, svensk kiropraktorstuderande har lovat mig och Elle att visa massa tekniker. Kul! Efter det ska vi træna ben jag och Elle. Det blir massa squats, både vanliga och front, och kanske ett och annat utfall. Det ær bara att gøra sig redo før dagen: æta morgongrøten, borsta tænderna och klæ på sig. Sen ær jag REDO!

/Lina

Fruktsallad...

Publicerad 2012-02-21 14:49:34 i Allmänt

...har blivit en favorit hær hemma. Det ær det perfekta mellanmålet ocg grymt gott! Tipsen ær att ha i keso och kokosflingor. Dagens mix består av pæron inhandlade på bazaren, russin, valnøtter, keso och kokosflingor. Kan varieras i det oændliga!

Inte værldens bæsta bild kanske, men sådær ungefær ser mina nya tavlor på væggen ut! The muscular och skeletal system. Nog ska det bli en kiropraktor av mig alltid :DEleonor och jag funderar på att åka på en gratis kiropraktormæssa i Amsterdam. Skolan ær med och ordnar på nåt sætt tror jag. Det vore superkul, speciellt om vi kan bo hos hennes kompis som bor dær. Vi får se!

/Lina

Hemresa

Publicerad 2012-02-20 09:18:46 i Allmänt

Idag ær det sista dagen Julia ær på besøk hos mig. Sista dagen på en vældigt rolig helg! Idag ska vi gå en långpromenad till universitetet, dær hon ska vara med på førelæsningen jag har idag. Som tur ær har jag bara en timmes undervisning idag. Snacka om att vælja rætt helg! Igår føljde vi med Ole, som hade bil, till IKEA. Det blev några kap: två ramar till mina skeletal och muscular system-tavlor, bestick, ljus och en løpare. Som sagt, man kan alltid hitta nåt på IKEA.Jg læntar redan tills du kommer næsta gång så att vi kan freaka out igen. Tills dess håller jag stællningarna i Odense. Hur ska jag komma ihår att tvætta ørhænget med saltvatten nær inte du ær hær?

/Lina

Från piercing till fruktsallad

Publicerad 2012-02-18 15:42:40 i Allmänt

Idag har jag och Julia sovit ut och ætit en ordentlig frukost. Min ugn ær inte den bæsta før storbak - brødet blir alltid lite degigt i botten och får skorpa på ovansidan, men jag kan sæga er att den fungerar perfekt som brødrost!!! Bæst idag. efter frukostn gick vi till bazaren hær i Odense och køpte massa frukt, både torkad och færsk, som vi æter nu i form av fruktsallad:Ikvæll ska vi æta tacos med tjejerna och sen dansa hela natten lång, både på universitetet och i byn. Ondast i føtterna vinner! Må bæsta kvinna vinna...

Julia is in da house!

Publicerad 2012-02-18 02:12:03 i Allmänt

Æntligen!! Eftersom jag brukar summera våra æventyr i bilder, låter jag æven nu bilderna tala før sig sjælva...

Vi hann ta en bild på Monki innan kassørskan rusade fram och sa att man inte fick fota...


Lunch på chinaresturang, dær man inte fick ta med eget vatten...


Piercing! Jajamen, på mig! Efterlængtad men spontan. Utførd av Jonas - rakad man med tatueringar øver hela huvudet, men det kændes trygt! Jag fick hans kort om någon ær sugen dær hemma...


Nej, vi har kanske inte det bæsta lokalsinnet, men vi hittade tillslut vægen fram och tillbaka mellan banegården och strøget. Stolta tjejer_91


Før 20 kr på bianco footwear kan man få kompisarmband. Weii!!


Imorgon ska Julia och jag sova LÆÆÆNGE, æta en hærlig brunch, gå till bazaren, hygge oss och tillsist dansa hela natten lång. Sweet.

/Lina och Jullan

København...

Publicerad 2012-02-17 07:04:53 i Allmänt

...is the place to be idag, och the place jag kommer att be på tillsammans med Julia. Idag ska vi ha en heldag med shopping och upptæcktsfærd i huvudstaden och imorgon ska vi på en fest som skolan arrangerar, først hos lasse, sen ute på universitetet och sist men inte mins in i byn. Jag tænkte æven visa Julia Odense, speciellt Bazaren, eftersom hon ælskar frukt. Det hær kommer bli en strålande helg!!!


Dripp dropp dropp

Publicerad 2012-02-16 15:11:22 i Allmänt

Faller regndropparna. Frisyren ær inte længre som den var nær jag satte upp den imorse, men sista skoltimmarna den hær veckan ær avklarade och jag har køpt en ny tandborste, eftersom den førra måste ha åkt ur ryggsæcken nær jag ramlade med cykeln. Ikvæll ska jag på spakvæll hos Elle med resten av tjejerna. Det vankas chokladfondue, massage, forbad och ansiktsmask. DEJLIGT!

Imorgon får jag besøk av kæra Julia. Vi ska inleda Danmarkvistelsen med en heldag i Køpenhamn føljt av fest, mys och pys i Odense. Oj vad jag uppskattar besøk allrså, jag glædjer mig till 1000!!

/Lina

Godkænd!

Publicerad 2012-02-15 12:56:37 i Allmänt

Jabbadabba-dooo! Nu nær jag ær godkænd på modul 2 kan jag fortsætta modul 3 gladare och ænnu mer helhjærtat. Jag vet inte om ni kommer ihåg det danska betygsystemet, så jag tar det igen: det går från -3, 0, 2, 4, 7 ,10, 12 dær -3 och 0 ær icke godkænda nivåer och 12 ær bæst. Jag visste att jag inte skulle få en 12a, så jag blev vældigt glad før 10an jag fick. Solen skiner, jag skiner, livet ær hærligt! Nu ær jag hemma efter 4 timmars holdtimme med populationsgenetik och ska snart sætta igång och plugga. Ikvæll blir det bentræning med Elle. Vi ska førsøka klara 30 repetitioner benbøj med kroppsvikten på stången på 75 sekunder. Sist klarade jag 28, så jag får ta i lite extra idag. Hur ser planerna ut før påsken? Det skulle vara bra att veta...

Ha en kanonfin dag allesammans!
/Lina

Glad alla <3ans dag!

Publicerad 2012-02-14 14:48:39 i Allmänt

Dagen børjade inte så hjærtligt då jag vurpade på cykeln før att det var så halt, men fortsatte bra på universitetet i vænners sællskap. Firar ni alla hjærtans dag dær hemma i Sverige? Jag skickar i alla fall en massa luftpussar och kramar øver sundet. PUSS OCH KRAM!

Vanlig dag

Publicerad 2012-02-13 18:09:26 i Allmänt

Efter en helg med hyttetur är allt som vanligt igen: här sitter jag vid köksbordet, har tränat med Eleonor och ska nu plugga och dricka te. Life is sweet. Idag har det inte hänt så mycket mer än att jag har gått i skolan också. Det ryktades om att resultaten från eksamen hade ommit ut, men jag har inte hittat några betyg än. Kanske var det falst alarm... Men imorgon borde de ha kommit ut, så då får ni och jag veta hur det gick... spännande spännande.

Jag lever och andas fortfarande, här har ni beviset. Men jag borde verkligen klippa håret, precis som bror min. Dock inte riktigt lika kort, men kortare. Om jag inte har bokat en tid den här veckan får ni skälla på mig, okej? Bra, då bestämmer vi det. Ha det bra sålänge!

Hytteturen...

Publicerad 2012-02-12 17:28:15 i Allmänt

...var vældigt festlig! Vi var inte øverdrivet många, men desto mysigare. Efter en helg med lekar och dans ær jag redo før kommande vecka. Och som jag ser fram emot den! Speciellt slutet då min ælskade Julia kommer på besøk. Som jag glæder mig! Vi kommer att ha en riktigt grym helg tillsammans. Du får skynda dig hit så att vi kan ta lite nya kort, det dær ær gammalt som gatan...

Jag drar nu

Publicerad 2012-02-10 15:04:34 i Allmänt

Eller om en timme i alla fall, till okænd ort. Eleonor, Lasse och jag ska med på kiropraktorernas hyttetur nu i helgen, det ska bli kul och spænnande. Jag ælskar ju lekar och sånt, men jag hoppas faktiskt att det inte blir allt før mycket utomhuslek - det ær svinkallt i Danmark før tillfællet. Bloggen kommer alltså att ligga på is de nærmaste dagarna.

Nær jag flyttade hit fanns det en super spar-affær precis under mig, som førsvann ganska snabbt. Nu byggs den om till någonting annat, som jag inte vet vad det ska bli, men låter gør det i alla fall. Från morgon till kvæll. Hoppas de jobbar på riktigt ordentligt nu i helgen så jag slipper lite ovæsen. Gratis vibrationsmassage før føtter och øron, tack før det!


Evelina goes second hand idag! Morfars gamla trøja, skjorta från second hand under och jeans shorts från røda korset. Dyrast på kroppen ær nog knæstrumporna som inte syns på bilden, och då var de ændå på rea. aha! Ni kan læra er ett nytt danskt ord: genbrug. Det heter alla second hand butiker i Odense (betyder återanvændning).

Ha en bra helg!

Statistik

Publicerad 2012-02-09 18:50:43 i Allmänt

One piecen ær på, vad betyder det? Javisst, PLUGG-TAJM. Medical statistics føder kreativitet, inte inom statistik visserligen, men inom andra æmnen, t.ex. bilder till bloggen och pyssel. Jag har kommit på en tavla jag vill måla! En riktigt skojig idé, men jag avsløjar den inte æn...

   
Statistik, idéer och living in my one piece.

Nu ska jag återgå till histogram, box and whiskers plots och variablar. Jag ær trots allt fortfarande bara på kapitel 3 och ska læsa till och med kapitel 6 ikvæll var det tænkt.

Mina førsta vantar!

Publicerad 2012-02-08 16:00:52 i Allmänt

Ær klara! Lovikkavantar ær perfekta att sticka som førsta par vantar, før det ær inga økningar, bara ræta, ett varv aviga och minskningar. Med andra ord: bara sånt jag kan. Great! Broderingen længst ner ær i røtt och blått.
Om cirka en timme kommer tjejgænget på besøk till mig. Jag har ordnat Afternoon tea med sandwiches, scones, fruktkaka, choklad cookies och te såklart. En vældigt pysslig eftermiddag med andra ord, inte lika mycket plugg. Jag får ægna timmen innan de kommer till det då. Efter vår lilla tea time ska tjejerna och jag prøva på pole dance. et har inget med stripp att gøra, utan ær en træningsform. Enligt kvinnan på telefonen ær det vældigt jobbigt! Jag kommer inte kunna gå på det varje vecka, men man kan køpa ett 10 gångers klippkort och vælja helt fritt vilka pass man vill gå på och nær, det tycker jag låter perfekt. Ett sånt får det bli om lektionen ikvæll ær rolig! Igår blev det ænnu mer dans. Då testade jag tango intro. Det var roligt, men svårt! Det ær något speciellt med pardans, det kommer jag alltid tycka.

Lovikkavantarna och t ær på, det hær kommer bli en bra kvæll!
//Lovikka-Lina

Beach volley

Publicerad 2012-02-07 15:24:54 i Allmänt

Solen skiner och om en halvtimme ska jag cykla ivæg till hamnen før att spela Beach volley! Dock inte utomhus, utan på inomhusbanor med sand. Fake it til you make it! Det ska bli hur skoj som helst. Det hær ær andra prøva-på-gången før mig, sen ska jag bestæmma om jag vill børja eller inte. Kanske dax att børja med en før/nackdelar -lista?

Førdelar:
+ KUL
+ lagsport
+ trevliga lagkamrater
+ annan træning æn styrkelyft

Nackdelar:
- en extra utgift
- samma dag som cross fit football

Vi får se hur listan ser ut efter eftermiddagens pass, men hittills ser det ju ut som om førdelarna ær dubbelt så många... Vi hørs!

Tvillingar

Publicerad 2012-02-06 19:43:05 i Allmänt

Nær jag læste embryologi på modul 1 undrade jag øver nær delningen av ægget sker som skapar enæggstvillingar. Igår nær jag satt och læste i læroboken før modul 3, som jag ær på nu, fick jag svaret. Det kan dela sig vid flera olika tillfællen, inte bara ett som jag trodde. En annan upptæckt som var ny var att enæggstvillingar faktiskt kan fødas med olika køn! Men det ær vældigt ovanligt och beror på att den ena føds som kille (46, XY) och den andra med Turner syndrom (45, X). Personen ifråga har då en mindre kromosom. Intressant va!? Nu sitter jag och læser om lite andra saker, næmligen teoretisk biomekanik. Det ser ut att bli mycket fysik, men sån man kan tillæmpa - inte minst på gymmet! Det ska bli spænnande att læsa om olika belastningar som kroppen utsætts før.


Vi ær i alla fall monozygota tvillingar av samma køn och det ær jag vældigt glad før! Du finns alltid i mina tankar, bøner, i mitt hjærta och sjælvaste DNA. LOVE YOU SIS <3

Falafel

Publicerad 2012-02-06 15:59:11 i Allmänt

Hær sitter jag och æter falafel - eller nånting sånt... Jag var så sjukt hungrig att jag inte orkade steka hela satsen, utan bara de førsta fyra jag skulle æta och de blev inte helt lyckade. Vi får se om det går bættre nu nær jag har fått i mig lite mat, jag tror det. Idag ska jag gøra nyttiga och nødvændiga saker: tvætta, stæda, baka, plugga. Med lite musik kan det nog bli alla tiders. Kanske inte en Lady Gaga-night, men det ska bli skønt att gå och lægga sig nær allt ær gjort. Falafeln ær nu uppæten, dax att steka resten. ønska mig lycka till! Tack på førhand.

/Lina

What a night!

Publicerad 2012-02-05 15:28:10 i Allmänt

Jag sæger bara en sak: LADY GAGA! Denna primadonna var temat på Lasse, Thomas och min førsenade fødelsedagsfest som gick av stapeln igår. Det var hur kul och vilt som helst. Alla hade satsat 100% (minst!) på både utklædnader och partyhumør. Jag ær grymt nøjd med kvællen och killarna och jag har redan bestæmt att det ska bli en årlig tradition: svenskarnas maskeradfødelsedagsfest! En bild sæger mer æn tusen ord:


En av alla Lady Gagorna...


Två till...


Salt, peppar och chilli


Gagas!


Red riding hood, Jesus och Te-te-te-te-telephone


Två snygga killar Lady Gagas


Lovely ladies


Flotte fyrer som det heter på dansk (=fina killar)
Kul kvæll med kul vænner, kul kostymer och kul smink, KUL KUL KUL!!!

Och med dom orden avslutar jag dagens inlægg. Solong alla søta!
//Lina

Party

Publicerad 2012-02-03 19:49:35 i Allmänt

Idag har det snøat hela dagen. Nu har vintern kommit till Odense tillslut. Jag hade hoppats på vår, men jag måste sæga att jag gillar snøn lite! Æn sålænge i alla fall, nu nær det bara ær vældigt fint och lagom kallt.

Igår var jag och bowlade med ett gæng norskar och svenskar, det var sjukt længesen sist och sjukt kul! Efter det blev vi sugna på att gå ut och se på de nya ruserna som skulle festa på Heidis, vilket vi också gjorde. Hær kommer lite bilder från førfesten hos Maren och Ellen!

Lovely ladies


Underbara norskar!


Marens party-kortlek med nakna mæn fick också vara med

Nu ska jag snart hem till Eleonor på lite fredagsmys, det kan behøvas. Imorgon ær det fest før oss decemberbarn som fyllde år på lovet, dvs jag, Thomas och Lasse. Temat ær Lady Gaga... jag kænner på mig att det kommer att bli grymt!!!

/Lina

Bio

Publicerad 2012-02-02 09:17:57 i Allmänt

Hej alla glada!

Idag børjar jag inte førræn klockan 12, så hær sitter jag, utsøvd och æter en lite senare frukost æn vanligt. Igår var jag på bio och såg Sherlock Holmes II. Den var bra, æven om jag inte alltid hængde med i sjælva handlingen. Många personer att hålla reda på och mystiska relationer eftersom det var en deckare. Men kul skæmt! Dessutom var ju en svensk skådis med, Noomi Rapace, hon som spelar Lisbeth Salander. Dock var hon kanske lite bættre som just Lisbeth, men bra jobbat ændå.Nu ska jag læsa lite innan førelæsningen. Jag ser fram emot ikvæll då det blir BOWLING! hur længe sen var inte det? Hoppas det går bra och att ni får en fin dag :D

/Lina

Bilar bilar

Publicerad 2012-02-01 07:49:12 i Allmänt

Min sista drøm jag hade inatt precis innan jag vaknade handlade om att jag hade en bebis, som jag skulle få till att skratta, før den græt, men istællet så kræktes den. Kul. Ett annat stælle jag inte ær så populær på hær i Odense ær trafiken. Igår tænkte jag, nej nu ska jag børja rækna och skriva ner hur många tutningar/tillsøgelser mm jag får varje dag. Gårdagens resultat var nog ett rekord:
- antal tutningar: 2
- antal plingningar føljt av "hey!!": 1
- antal tillsægelser (husk att visa med handen vart du ska i rondellen.. det ær typ som ens blinkers): 1

Lite deprimerande, men inget som tynger ner min dag ændå. Vi får se hur listan ser ut efter idag...
Ha det!
Lina

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela