pigenlina

10 timmar på mellandagsrean

Publicerad 2015-12-26 21:53:12 i Allmänt

Dagen spenderades på mellandagsrean, med fyllda provrum, röda prislappar och massa jeansprovningar. Mamma och jag kom tillbaka till Ronnebyvägen med massa nya kläder och väldigt trötta ben. Det fanns många fina reavaror, mer än det brukar finnas de första dagarna efter jul, så mamma och jag passade på att fylla klädlagret. Med oss hem följde två par jeans, två träningstights, en träningströja och en mjukis, en jacka, en blus, en klänning, ett par pyjamasbyxor, en ögonbindel och fem glycerintvålar. Kvällen ägnades åt mat, vin och catwalking. Resultatet presenteras nedan... 
Mamma i ögonbindel, ny blus och nya byxor. 

Jag i jacka och nya jeans.

Nya pyjamasbyxor och pyjamas med muminmotiv till Marens kommande baby "Lilla My".

Världens finaste mamma i världens finaste klänning.

Redo för en löprunda!
Två par tights att välja bland.

Lycka är en mjukiströja och fem glycerintvålar. 

God fortsättning!




Födelsedag och familj

Publicerad 2015-12-20 22:07:24 i Allmänt

I fredags tog Ole och jag tåget till Köpenhamn, där vi checkade in på Tivoli hotel, badade i poolen, bastade och åt middag på Sticks and sushi. Det var Oles födelsedagspresent till mig, en riktig höjdarpresent. Dagen efter tog vi för oss av frukostbuffén innan jag tog tåget vidare mot Kastrup och Sverige. Jag åkte till Uppsala, där Pillan väntade på mig, och vi gick tillsammans på hennes körfest, som ägde rum senare på kvällen. Kören var ett glatt gäng, kul att festa med och Pillan och jag fick en födelsedagsserenad av alla killar. Idag åkte vi vidare till Stockholm för att fira minijul med familjen. Mamma dammade av rollen som tomte, vi åt gott och konkurrerade om paket i julklappsspelet. Gustav var som vanligt festens mittpunkt och Olivia charmade alla i sin nya klänning. Jag glädjer mig till resten av veckan i Stockholm!
I väntan på sushi - Skybar! 
Japansk mojito med ingefära
Festfixade tvillingar

Helt klart nästa års bidrag till julklappsspelet. Kalanchoe i isbjörn, ett måste

Farfar, Alex, Pillan och Olivia

Fotbollsfitness

Publicerad 2015-12-17 21:59:32 i Allmänt

Den här veckan blev det tre träningar med mina fotbollstjejer. En utomhus, en inomhus och ett 1-timmes fitnesspass (bonus). Jag brukar hitta på ett 30 minuter långt styrke/koordination/puls-program som jag kör två gånger, med halva laget åt gången. Varje vecka ser annorlunda ut för att det ska bli så kul och spännande som möjligt. Den sista halvtimmen ägnar jag åt behandling av de skadade. Det känns ultimat att få delta både i aktiv (träning) och passiv behandling av tjejerna. För mig är det nyckeln till succé. Nu har jag skrivit kontrakt med klubben fram till sommaren 2017 och glädjer mig till ett långt samarbete. Jag har lyckats hålla mig frisk sedan min hand-foot-mouth disease och har kommit igång med träningen själv. Det är så härligt! Det finns inget som höjer humöret och sänker stressnivån lika mycket som träning. Förra veckan provade jag på thaiboxning med två tjejer i klassen och löpte intervaller med Kasper, som är sponsrad tävlingslöpare. 
Mamma och jag innan en löprunda i somras. Skorna sponsrades av mamma.  Nästan lika bra som Kasper alltså...


Home alone

Publicerad 2015-12-14 21:27:07 i Allmänt

I helgen var Ole på besök i Bergen, så jag hade lägenheten för mig själv. Jag är inte så van vid att vara ensam, och om fredagen hade jag som vanligt lite ska-jag-vara-själv-panik, men den försvann ganska snabbt efter en kopp te och Bridget Jones dagbok. På lördagen lagade Kasper och jag moussaka och såg boxning (inte min favoritsport) och på söndagen gick Cassandra och jag på HC Andersen julmarknad och lagade köttfärslimpa. En bra helg helt enkelt! Massa god mat och en del träning. 


December!

Publicerad 2015-12-10 21:24:07 i Allmänt

Tiden går fort när dagarna fylls av plugg, jobb och jobb. Jag har fortfarande mitt intervju-jobb och fotbollen, och resten av tiden går till skola och vänner. Det är en del som åker hem till sina familjer redan den här helgen, så sista veckan innan jag får ledigt kommer säkert att vara lite lugnare. Biljetten hem är bokad. Jag åker till Uppsala och får vara med på Pillans körfest. Det blir som en födelsedagsfest för oss, förutom att jag inte känner någon och var tvungen att bjuda in mig själv. Kanske inte den klassiska födelsedagen ändå... Jag har lektioner till den 18:e december. Då åker Ole och jag till Köpenhamn, shoppar lite och sover över en natt. Planen är att möta Lomma-gänget på kvällen och äta middag. En riktig mysdag! Det är min julklapp från Ole. Av mig får Ole en whiskeysmakning och valfri whiskey. Vi är mycket för upplevelser, men inte lika mycket för hemlighetsmakeri, som ni märker.
Bild från FNKS julfest (kiropraktorföreningen). Med på bild är Sander och Louise, mina nya klasskompisar och vänner! Det här med passande stora leenden har aldrig varit min grej, tydligen.


Mockingjay marathon

Publicerad 2015-12-06 14:21:00 i Allmänt

Ikväll ska tjejerna och jag se den nyaste hunger games-filmen på bio. Igår laddade vi upp med filmmarathon och såg de tre första tillsammans. Jag somnade under den sista, men har ju sett den förut så jag känner mig laddad och klar inför kvällens visning ändå. Annars har det varit en lugn helg med lite plugg, träning och städning. Igår var vi ett gäng som gick på julkonsert i kyrkan. Sämsta konserten jag har gått på! Kammarkören var bra, men ungdomskören sjöng falskt och i fel tonart. Om det hade varit barn hade det varit sött, men nu var det inte det. Både julstämning och värdefulla pluggtimmar försvann. Jag köpte grötris  och gjorde risgrynsgröt för att kompensera, och efter att ha tänt andra adventsljuset idag är julstämningen tillbaka. 
Ny pysselinspiration! 


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela