pigenlina

Njut spänningen

Publicerad 2017-03-08 22:13:46 i Allmänt

Stressnivån är hög i Odense. Specialen är i full gång, och det är dags för Jeanette och mig att bearbeta resultaten i statistikprogrammet STATA (som vi först måste lära oss). Jag är på Middelfart ryggcenter 3 dagar i veckan, har farmakologiundervisning om fredagen och ska försöka söka (och besöka) turnus i Köpenhamn. Som självutnämnd mästare i fake it til you make it-principen, försöker jag att inte tänka på stressen som just stress, utan övertalar mig själv att försöka njuta av spänningen. det går bra ibland, och kräver ett avreagerande samtal till Pillan ibland. Därför älskar jag att göra alla saker som kräver närvaro, så att jag måste leva i nuet. Som att träna fotbollstjejerna, eller mig själv, lära mig spela ukulele eller träffa vänner. I måndags tränade Maren och jag tillsammans, vartefter vi gick hem till henne och lekte frisör. Jag färgade Marens hår och hon klippte mig. Båda blev nöjda och glada - en riktig pangkväll. I tisdags cyklade jag förbi ett nytt, nyttigt snabbmatsställe i Odense (mellan skola och fotbollstjejer) och tog med PAD thai hem till Sara, så att vi hann umgås innan hon tar till Esbjerg och därefter Norge på klinikophold. Njut spänningen och den sista tiden i Odense (säger jag till mig själv). 

Piff och puff

Publicerad 2017-03-05 14:49:42 i Allmänt

Det här skrev jag i onsdags, men glömde tydligen att publicera det:
Nu sitter jag på tåget till Middelfart, medan Pillan är påväg mot Köpenhamn. Vi har haft en hel vecka tillsammans i Odense och hunnit med både kvalitetstid och happenings. Odenseveckan inleddes med träning av fotbollstjejerna och after work på Marienlyst med de andra tränarna. På torsdagskvällen anordnade vi tapas-baby shower för Eleonor med Jeanette och Louise. Vi åt tills vi inte kunde gå och gav den kommande familjen några fina bodys från Magasin. Fredagen bjöd på farmakologiundervisning (Pillan följde förstås med) och senare sushi på Blue fin. Maten sköljdes ner med några IPA's på Christian 4-tal med Sara VT och flera klasskamrater. Hur mysigt som helst! Helgen ägnades åt shopping och långa, lyxiga fruksostar. På söndagen var vi aktiva och gick både i havnebad och testade bouldring. Jag har fortfarande träningsvärk  i underarmar och rygg. Igår var det återigen träning av fotbollstjejer, de lite äldre den här gången. Pillan höll i den avslutande yogan och gjorde en strålande insats som gästtränare. 

Sedan i onsdags har jag varit på turnuscafe, besökt en klinik i Köpenhamn och slappnat av från turnusstressen med Cassandra och Viktor, som är lika glada i mat och spelkvällar som jag. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela