pigenlina

Midsommar 18

Publicerad 2018-06-24 20:15:34 i Allmänt

Nu sitter jag på Arlanda flygplats påväg från ett hem till ett annat efter en härlig midsommarhelg på landet. Vi var ett stort gäng bestående av hälften Elmgrenare och hälften Roberts kompisar. Det serverades hemmagravad lax (Pillan och Adam), Andreas numera kända jalapeños-sill, köttbullar med allt som hör till och Ebbas jordgubbstårta. Mellan regnskurarna utmanade vi varandra i kubb och beerpong. Jag är så lycklig som får uppleva det bästa av två världar. En fantastisk vardag i Köpenhamn, och Sveriges festligheter. Nästa gång jag kommer till Stockholm är det för att fjällvandra med Pillan, men redan nästa vecka får jag besök av tjejerna i Kbh. Innan dess väntar en förhoppningsvis intensiv jobbvecka med mycket triathlonträning. 
(null)
(null)

(null)

(null)Odensehelg

Publicerad 2018-06-19 20:47:19 i Allmänt

Förra helgen åkte jag till Odense för att fira Sara, som blev färdig läkare. Jag mötte upp henne på sjukhuset efter sista ämbetsexamen och efteråt drog familj och vänner vidare hem till Nick (Saras pojkvän) som hade ordnat med trädgårdsfest. Vi spelade kubb, grillade och pratade till sent på kvällen. Jag sov hos Eleonor, som hade födelsedag dagen efter. Vi firade med morgoncrossfit, havnebad och brunch på stan. En riktig pangdag. På kvällen förfestade jag med Malou, hennes pojkvän och pojkvännens roomie, innan vi tog vidare på läkarfest . Dans, skratt och gin and tonics får summera kvällen. Väl tillbaka i Köpenhamn hann jag med ett 15 km löppass, innan veckan drog igång som vanligt. Nu i helgen väntar midsommar på landet. Förra helgen var jag i Lomma, grillade tonfisk och morgonbadade med Söndagsfamiljen Syd, innan jag fick besök av Eleonor och Jeanette i Köpenhamn. Juni är en fantastisk, somrig och festlig månad. 
(null)
Trädgårdsfest. 
(null)
G&T
(null)
Vackra Malou.
(null)
Solflickorna.
(null)

Söndagsfamiljen Syd.

Cykling

Publicerad 2018-06-07 09:22:08 i Allmänt

I höstas och vintras lärde jag mig att simma crawl. Sommaren däremot kommer att innebära mycket cykelträning (och open water simning). Cykelvärlden blev en helt ny värld efter att min chef Nils skruvade på extra handtag på min racer (så att man kan vila på underarmarna), och efter att min klubbkamrat Caris sa åt mig att man inte ska ha trosor under cykeldräkten. Nu svider det inte längre när jag kissar efter träningen. Igår körde jag mitt första cross training-pass. Det innebar 15 km uppvärmning ut till Bregnerød, sedan rundor med 5 km cykling och 1,8 km löp tre gånger. Så cyklade vi de 15 km tillbaka till stan igen. Jättekul! Det är helt annorlunda att löpa efter cykling. Benen kör runt, runt och utmaningen blir att hålla igen i starten. Idag har jag träningsvärk i hela kroppen. Härligt!
(null)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela