pigenlina

Alla våra barn

Publicerad 2021-06-23 17:29:16 i Allmänt

Det är på tiden med en presentation av alla Joses husdjur! 

Lupita
Joses äldsta hund och mamman till alla de andra. Lupita är en sann atlet och kan trots sina korta ben hänga med Jose på alla löpturer. Hon hatar vatten och avskyr att bli duschad. Lupita älskar att åka moppe, och viftar glatt på svansen om hon får stå med bakbenen på Joses lår och frambenen på styret. Hon sover bara om hon får ligga på tygbitar, och därför tar Jose med tygrester från skrädderiet dagligen. 
(null)

Chiquito
Chiquito är Lupitas första barn, och (förmodligen) pappan till Valentin och Valentina. Han är en riktig tjejtjusare och blir galen så fort han får nyss om en löpande tik. Chiquito springer gärna i cirklar och tycker om att skälla på sin adopterade syster Astrid, som är en katt. 
(null)

Valentin aka El Gordo
Valentin är en stor chihuahua och liknar mer en Golden Retriever. Han älskar att hänga med människor, och har därför lärt sig att klättra ut ur sin bur. Dessutom går han bara med på att äta hundfoder om Jose matar honom först. Valentin tycker om ordning och reda, och står alltid på bakbenen och kissar för att bättre kunna rikta strålen. 
(null)

Valentina aka La Negra
Valentina är Valentins syster, men mycket mindre i storlek. Hon är livlig och lekfull och älskar att pussas och kramas, även om hon inte riktigt har lärt sig att hantera sina tänder och klor än. När hon sover vill hon mysa med mamma Lupita, och som barn med Valentin. 
(null)

Astrid
Astrid är the sister from another mister och familjens katt. Hon har inte alltid bott med de andra, utan flyttade in självmant i höstas. Hon tycker om att vakta huset från altanen, att jaga möss och fåglar och att reta sina hundsyskon. Astrid har precis blivit mamma til 4 kattungar. Fadern är okänd, men misstänks vara svart. Astrid älskar kyckling och tonfisk, men tackar nej till frukt och grönsaker. Hundfoder slinker ner om hon är riktigt hungrig. 
(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela