pigenlina

Simma cykla springa

Publicerad 2018-09-24 11:19:25 i Allmänt

Triathlonloppet som Kia och jag hade anmält oss till blev ju inställt, så igår gjorde vi (Kia, Magnus och jag) vårt eget lopp. Vi började dagen med 1,9 km simning i Bellahøj simhall. Så cyklade vi inom oss själva, bytte kläder och hämtade cyklar innan vi möttes hos Magnus för en lätt lunch. Efter lunchen cyklade vi 90 km, mellanlandade hos Magnus för att hämta våra saker, och fortsatte hem till mig, där vi lämnade cyklar och påbörjade löpningen. De första 15 km gick lätt som en plätt, sen kändes själva löpningen tyngre, även om jag tror att jag höll samma tempo. Den första halvan av cyklingen hade vi motvind, så för min del var cyklingen den jobbigaste. I alla fall de första 45 km. Andra halvan däremot gick väldigt bra. I och med att vi inte kunde köra allt i ett sträck är det svårt att avgöra hur det hade gått i en tävling, men jag tror nästan att det hade varit skönare utan pauser. Vi fick lite vila, men hann också bli stela och använde energi på att transportera oss mellan simhallen och Magnus och min lägenhet. Del för del tog simningen 38 min, cyklingen 3 h och 5 min och löpningen strax under 1 h och 40 min. På kvällen beställde vi pizza, köpte äppelkaka och glass och sträckkollade några avsnitt Modern Family. En helt igenom fantastisk dag med duktiga Magnus och Kia!
(null)


Far på besök

Publicerad 2018-09-10 09:08:27 i Allmänt

I fredags kom pappa på besök. Eftersom mitt triathlon var inställt ägnades helgen åt kvalitetstid, mat och kultur istället. Vi hann med nästan allt på listan: promenad tunt Damhussøen, en tur i Botanisk have, middag på Madklubben Vesterbro, historisk vandring på Carlsberg museet och sist men inte minst valvaka. Det är alltid lika kul att få besök hemifrån, och jag är väldigt glad över att ha fått blåsa upp luftmadrassen så många gånger på bara 9 månader. Det är svårt att hitta en person som vet mer än pappa, oavsett om det handlar om latinska namn på växter, politik (även dansk) eller surdegsbröd. Han är nog den mest allmänbildade jag känner. Praktiskt och imponerande med ett vandrande lexikon! Här kommer några bilder från helgen. 
(null)
Vi utforskar och leker med panorama-funktionen 
(null)
Fikapaus i botanisk have
(null)
Lyxfrukost
(null)
På besök i Carlsberg-byen
(null)
Dubbelt så bra!
Nu väntar en vecka med jobb, uppstart av off season-träning och Oslo-helg. Glädjer mig! 

Fallskärm

Publicerad 2018-09-04 10:29:35 i Allmänt

En av mina examenspresenter var att hoppa fallskärm. Så lördagen den 18 augusti tog Linn, Pillan och jag bilen till Västerås för att falla fritt i några minuter. Vi blev utstyrda med overaller och mössor, fick varsin man på ryggen och satte oss i ett litet plan. Så flög vi upp på 4000 m höjd och hoppade rätt ut . Det var fantastiskt att falla fritt och surrealistiskt att sväva mitt i luften, en kilometer över marken. Tusen tusen tack för presenten! Efter fallskärmshoppet tog vi bilen tillbaka till Stockholm, där Anna och Robbans 70-års fest väntade. Massa god mat och rekord i antal barn på en vuxenfest. Helt i Annas stil. En perfekt lördag. Nu i helgen kommer pappa på besök,. Det var egentligen meningen att jag skulle genomföra en halvdistans i triathlon på söndag, men tävlingen blev inställd pga förhöjda säkerhetskrav. Väldigt tråkigt. Jag får satsa på nästa säsong istället. Som tur är finns det massa andra kul saker att göra i Köpenhamn. Än så länge har jag planerat in (sluta läsa pappa om du vill att det ska bli en överraskning) botanisk have, boulebar, glass och gåtur runt Damhussøen, carlsbergbyen + museum och Fredriskbergs have. Det blir nog en toppenhelg! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela