pigenlina

Jag drar nu

Publicerad 2012-02-10 15:04:34 i Allmänt

Eller om en timme i alla fall, till okænd ort. Eleonor, Lasse och jag ska med på kiropraktorernas hyttetur nu i helgen, det ska bli kul och spænnande. Jag ælskar ju lekar och sånt, men jag hoppas faktiskt att det inte blir allt før mycket utomhuslek - det ær svinkallt i Danmark før tillfællet. Bloggen kommer alltså att ligga på is de nærmaste dagarna.

Nær jag flyttade hit fanns det en super spar-affær precis under mig, som førsvann ganska snabbt. Nu byggs den om till någonting annat, som jag inte vet vad det ska bli, men låter gør det i alla fall. Från morgon till kvæll. Hoppas de jobbar på riktigt ordentligt nu i helgen så jag slipper lite ovæsen. Gratis vibrationsmassage før føtter och øron, tack før det!


Evelina goes second hand idag! Morfars gamla trøja, skjorta från second hand under och jeans shorts från røda korset. Dyrast på kroppen ær nog knæstrumporna som inte syns på bilden, och då var de ændå på rea. aha! Ni kan læra er ett nytt danskt ord: genbrug. Det heter alla second hand butiker i Odense (betyder återanvændning).

Ha en bra helg!

Kommentarer

Postat av: Juuuulia

Publicerad 2012-02-13 18:11:58

vad fin du är

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela